balta zigellack

Balta de Pescuit Zigellack

Situat la aproximativ 16 km de Arad, între Fântânele și Frumușeni, Complexul se întinde pe o suprafață de 2 hectare, din care luciu de apă este de 1 hectar. Balta, cu o adâncime între 1,5-2 m, deține o populație piscicolă compusă în principal din specii de crap, caras, crap oglindă, amur și știucă. Pescuitul este doar catch and release, iar costul pentru pescuit este de 70 lei/12h.
a

Topul Pescarilor

Pescarii cu cele mai mari capturi sunt evidențiați în top-ul Pescarilor Zigellack.

a

Programări

Dispunem de 12 locuri amenajate pentru pescuit. Pentru programări sunați la: +40 (759) 980 611

a

Tarife

70 ron/ pescar, pentru 12 ore. Vă rugăm să faceți programare telefonică înainte de a veni la baltă.

Program Baltă

Intrarea la baltă se face DOAR pe bază de programare la: +40 (759) 980 611.

Locație

Frumușeni, nr 722, la doar 16 km de orașul Arad.

a

Regulament Baltă

Pentru armonie și o experiență plăcută rugăm clienții complexului să respecte Regulamentul de Pescuit.

Tipuri de Pești

Balta Zigellack este populată cu: caras, crap oglindă, amur și știucă.
caras

"Top Destination"

Top destination for fishing, food and relaxation. I believe it offers also the possibility to stay overnight and it is very close to city Arad. The owner will make you feel welcomed and will try to accomodate you as good as possible. The pond is actually more than just a fishing spot as it offers walking paths, sunbathing possibilty and your kids are going to love it because there are plenty of animals to play with or to just watch them.

A. Graber

"Este pește"

E o locație civilizată. Mai ai și alte facilități pe lângă PESCUIT. Luciul de apă e suficient pentru un PESCUIT de relaxare și cel mai important: ESTE PEȘTE! CAPTURI DE CRAP DE LA 1.5KG LA 6KG ! În așteptare pescuitul la caras e foarte eficient. La multe bălți private cu taxe mai mici peștele e hrănit și ai puține șanse la o captură. Pescuitul catch&release e ok! Mai bine o partidă de pescuit reușită decât 2 cu nervi și insatisfacție. Taxa de 70 lei selecționează.

N. Nicojuif

"Se prinde peste"

Peisajul e superb, personalul e de nota 10, foarte primitori si amabili, si de loc nu mi se pare scump, pentru ca e aproape, curat, liniste, nu stau pescarii ca sardinele in conserva si cel mai important e ca se prinde peste. Va recomand Steimer‘s Zigellack pentru toti pescarii care pe langa pescuit doresc liniste si relaxare!

N. László